Acnebehandelingen

Huidverbetering bij acne

Wat is acne?

Acne is de meest voorkomende huidaandoening bij jongeren. Het is een ontstekingsproces in het haarfollikel-talgkliersysteem dat beïnvloed wordt door hormonale factoren. Kenmerkend voor acne zijn papels, ontstekingen (pustels) en mee-eters (comedonen). Favoriete plekken waar acne zich vestigt zijn het gezicht, hals en rug. Talg wordt geproduceerd om de huid soepel te houden. Zodra er een overproductie van talg plaatsvindt ontstaat er vaak acne.

Waardoor acne?

Acne kan door verschillende oorzaken ontstaan. Het kan erfelijk bepaald zijn, door hormonen (pubertijd) veroorzaakt worden, bacteriën of stress.

Hoe kom je van acne af?

Allereerst is het belangrijk om van de puistjes af te blijven. Uitknijpen veroorzaakt soms littekens. Daarnaast is het goed om de huid goed te verzorgen om acne te bestrijden en erger te voorkomen. Jolique Skin Jolique kan je daarbij helpen.

Hoe kan Jolique je helpen?

Allereerst gaan we samen kijken om welke vorm van acne het gaat en welk behandelplan er nodig is. Om de acne goed te behandelen krijg je advies mee voor thuisverzorging.
Bij acne behandelingen wordt er gewerkt met met de producten van Nimue en pHformula. Deze zorgen ervoor dat de huid diep gereinigd wordt, gekalmeerd wordt en herstelt.

Je kunt de behandeling thuis voortzetten met de thuis producten wat de werking van de behandeling vergroot en zo het resultaat optimaal wordt!

Whatsapp Support