Couperosebehandelingen

Laat de rust terugkeren in jouw huid

Stoor jij je ook aan jouw couperose, gesprongen adertjes, bloedblaasjes, bloedspinnetjes in het gezicht? Dan hebben wij mogelijk de oplossing voor jou!

Bij Jolique maken wij gebruik van een van de nieuwste generaties diodelaser om effectief huidoneffenheden te behandelen. Met onze laser kunnen we veilig, effectief en comfortabel bloed gerelateerde huidoneffenheden verwijderen.

Hoe werkt deze laser?

Rode vaatjes hebben een donkere kleur en absorberen de warmte van het laserlicht. Deze warmte zorgt ervoor dat de vaatjes worden vernietigd. De huid gaat op de plek van de behandeling herstellen en ruimt het vernietigde bloed zelf op. Na genezing van het behandelde gebied is het resultaat na 4 tot 8 weken zichtbaar. Soms zijn er meerdere laserbehandelingen nodig voor het meest optimale resultaat.

De behandeling

Voordat we een behandeling kunnen uitvoeren adviseren wij je graag tijdens een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we het te
behandelen gebied, bespreken we je verwachtingen en zullen we een vragenlijst omtrent je gezondheid invullen. Hierna kunnen we een gericht behandelplan opstellen. Voor na de behandeling is het belangrijk de huid goed te ondersteunen tijdens het herstel en te beschermen tegen UV/zonlicht, hierin geven wij je graag advies.

Tijdens de behandeling dragen we een bril om onze ogen en jouw ogen te beschermen. Het gevoel op de huid kan licht prikkend ervaren worden of als een elastiekje welke tegen de huid aanschiet. Na afloop van de behandeling brengen wij een verzorgende en beschermende crème aan.

Direct na de behandeling kan de huid wat roodheid en zwelling vertonen. Belangrijk is om de huid met rust te laten en niet met de handen eraan te komen. Ook is het belangrijk om de huid goed te beschermen tegen UV/zonlicht en wij adviseren hierin graag een passend product. Ook raden wij aan om niet te gaan zwemmen, geen sauna te bezoeken, geen hottub of jacuzzi te gebruiken of intensief te sporten de eerste 48 uur na de behandeling.

Twijfel je over je huidreactie? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag.

website couperose
Whatsapp Support