Contact

JOLIQUE

Rijksweg 24
5953 AE Reuver

Tel. 077-2061616

E-mail: info@jolique.nl

Bank: NL 67 RABO 0135786142 

Tijdens onze behandelingen staat onze VOICEMAIL aan, zodat wij volledig onze aandacht voor onze klanten hebben. Spreek gerust je naam en telefoonnummer in en wij bellen z.s.m. terug!

Jolique is gelegen in het centrum van Reuver op loopafstand van het station (3 min) en  heeft een privé parkeerterrein aan de achterzijde van het pand. Onze parkeerplaats is naast Wilhelminalaan 20, hier is een toerit naar de achterzijde van ons pand waar wij 8 parkeerplaatsen hebben.

OPENINGSTIJDEN

In onze agenda is tijd gereserveerd voor jouw afspraak. Bij niet tijdig annuleren is onze behandelruimte leeg en onze tijd verloren. Indien je niet 48 uur van te voren je afspraak hebt geannuleerd, zijn wij genoodzaakt 50% van het tarief in rekening te brengen. (Cadeau)bonnen komen te vervallen!

* Op al onze afbeeldingen, foto’s en teksten van onze website rusten auteursrechten en portretrechten.

AVG JOLIQUE

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele Europese Unie (EU).

Klik hier onder voor het bekijken van onze Privacywetgeving:

AVG Jolique

Mochten er vragen zijn over onze privacywetgeving, dan kun je onze altijd mailen: info@jolique.nl of bellen 0772061616.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan HIER

CONTACTFORMULIER

Heb je een vraag of wil je ergens meer informatie over?

Vul dan onderstaand je gegevens en vraag / informatie aanvraag in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Whatsapp Support