Pigmentbehandelingen

Me Line

MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, hierbij te denken aan:

  • Zwangerschapsmasker (chloasma)
  • Pigmentverandering door onsteking of schade aan de huid (PIH post inflammatoire hyperpigmentatie)
  • Ouderdomsvlekken
  • Pigmentvlekken door zonschade

 

MeLine is geschikt voor elk phototype en pigmentsoort en zal pigmentverstoringen effectief kunnen aanpakken.

Hyperpigmentatie ontstaat door een overproductie van melanine (pigment).

Dit heeft diverse lichamelijke oorzaken:

  • Hormonen uit balans (pil, spiraal, zwangerschap) deze triggeren een MSH hormoon welke pigment in de huid aanstuurt
  • Zonschade / UV-Schade
  • Door onstekingen in de huid (acne, ingroeiende haren)
  • Medicijn gebruik
  • Herhaaldelijke hitte op de huid

MeLine is ontwikkeld Dr. Fernando Bouffard, hij is een internationaal erkend specialist op het gebied van dermatologische producten en het behandelen van hyperpigmentatie. Samen met een team van klinisch opgeleide professionals ontwikkelde hij het unieke behandelconcept MeLine. Geen ander concept is vergelijkbaar dankzij de unieke producten en bewezen resultaten.

Me Line kuur

Het behandelconcept bestaat uit een 3 tal behandelingen om de 4 tot 6 weken. Dit zal worden besproken en bekeken tijdens het intakegesprek. Ook maken wij foto’s om de voortgangen goed vast te leggen.

MeLine heeft specifieke producten voor thuisgebruik die in synergie werken met de behandelingen. Voor een goed resultaat zijn ze een verplicht onderdeel van het behandelconcept.

Tot slot omvat de aanpak van MeLine nog een behandeling voor thuis in de vorm van het Pigment Home Mask. Dit bevat actieve ingrediënten die de pigmentophopingen vermindert en vernietigt en de activiteit van melanine in de melanocyten afremt waardoor nieuwepigmentproblemen worden afgremd.

Hoe ziet mijn huid er uit na de behandeling?

Na de behandeling is het belangrijk om de huid uitermate goed te beschermen tegen UV / de zon. Er komt een schilfering van de huid op gang en deze duurt 5 tot 8 dagen maximaal. Het pigment kan na de behandeling eerst donker kleuren alvorens deze verzacht en verdwijnt.

Wij adviseren je heel graag na deze behandelingen en vragen onze adviezen geheel op te volgen voor het beste resultaat.

*Bij het volgen van een Me Line kuur zijn de thuisproducten van Me Line verplicht. Bij aankoop van het startpakket ontvang je 10% korting op de thuisproducten.

Elvii

Stoor jij je ook aan jouw kleine/duidelijk zichtbare pigmentvlekjes? Dan hebben wij mogelijk de oplossing voor jou!

Bij Jolique maken wij gebruik van een van de nieuwste generaties diodelaser om effectief huidoneffenheden te behandelen. Met onze laser kunnen we veilig en effectief pigment gerelateerde huidoneffenheden verwijderen.

Hoe werkt deze diode laser?

Pigment heeft een donkere kleur en absorbeert de warmte van het laserlicht. Deze warmte zorgt ervoor dat het pigment worden vernietigd. De huid gaat op de plek van de behandeling herstellen en ruimt het vernietigde pigment zelf op. Na genezing van het behandelde gebied is het resultaat na 4 tot 8 weken zichtbaar. Soms zijn er meerdere laserbehandelingen nodig voor het meest optimale resultaat.

De behandeling

Voordat we een behandeling kunnen uitvoeren adviseren wij je graag tijdens een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we het te behandelen gebied, bespreken we je verwachtingen en zullen we een vragenlijst omtrent je gezondheid invullen. Hierna kunnen we een gericht behandelplan opstellen. Voor na de behandeling is het belangrijk de huid goed te ondersteunen tijdens het herstel en te beschermen tegen UV/zonlicht, hierin geven wij je graag advies.

Tijdens de behandeling dragen we een bril om onze ogen en jouw ogen te beschermen. Het gevoel op de huid kan licht prikkend ervaren worden of als een elastiekje welke tegen de huid aanschiet. Na afloop van de behandeling brengen wij een verzorgende en beschermende crème aan.

Direct na de behandeling kan de huid wat roodheid en zwelling vertonen. Belangrijk is om de huid met rust te laten en niet met de handen eraan te komen. Ook is het belangrijk om de huid goed te beschermen tegen UV/zonlicht en wij adviseren hierin graag een passend product. Ook raden wij aan om niet te gaan zwemmen, geen sauna te bezoeken, geen hottub of jacuzzi te gebruiken of intensief te sporten de eerste 48 uur na de behandeling.


Twijfel je over je huidreactie? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag.


Whatsapp Support