Kennismaking

Start met een huidconsult

Iedereen heeft een andere huid en er zijn duizenden verzorgingsproducten en behandelingen. Gebruik jij de juiste producten voor jouw huid? Brengen de producten die jij nu gebruikt niet het gewenste resultaat? Of je weet gewoonweg niet waar te beginnen om jouw huidwens te realiseren?

Wij bij Jolique hebben ervoor gekozen om alleen maar met hoogwaardige werkstoffen te werken en resultaatgerichte huidverbeterende behandelingen. Een mooie huid komt immers niet altijd vanzelf. We richten ons op een volledige aanpak van jouw huidwens.

We starten altijd met een huidconsult. Voorafgaande aan het huidconsult ontvang je van ons digitaal een intake formulier. We willen zo goed mogelijk een beeld krijgen wat jouw huidwensen zijn, dingen waaraan jij je stoort en welke elementen hier wellicht in hebben bijgedragen. Vervolgens kom je bij ons in het instituut en voeren wij een uitgebreide huidanalyse en collageen huidscan uit. Met de gegevens die we dan verzamelen kunnen wij een gepersonaliseerd behandelplan voor je opstellen met de bijbehorende huidverbeterende behandelingen en thuisproducten. Hiermee kunnen wij de route naar jouw huiddoel gaan bewandelen en effectief te werk gaan. 

Huidscan

De Observ 520X is het meest uitgebreide en geavanceerde model onder de huidanalyse apparaten. Met de Observ 520X is het mogelijk om de gezichtshuid onder invloed van zes verschillende huidanalyse-modi te bekijken en vast te leggen. De gepatenteerde technologie, die gebruik maakt van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, maakt de huid en eventuele huidaandoeningen direct zichtbaar.

Collageenscan

Met onze speciale collageen huidscan nemen wij een kijkje in de huid. De scan geeft inzicht in jouw huiddikte, de ontwikkeling van rimpelvorming, mogelijke tekorten en de aanmaak van nieuw collageen te zien. Met een druk op de knop krijgen wij inzicht om jou eerlijk, persoonlijk en betrouwbaar advies te geven.

Huidsupplementen

Een mooie huid is niet alleen haalbaar met hoogwaardige behandelingen en producten, ook onze binnenzijde is belangrijk. Graag kijken wij met jou mee naar je leefstijl. Een mooie huid komt ook zeker van binnenuit!

Samen met de collageen huidscan kunnen wij zien welke suppletie jouw lichaam extra nodig heeft voor succesvolle huidverbetering en betere celgezondheid.

Huidconsult inclusief gepersonaliseerd huidplan €55,-

Wil jij gaan starten met het door ons voorgestelde huidplan met de bijbehorende thuisproducten? Dan ontvang je op je eerstvolgende geplande behandeling een korting van €25,00 euro.

MET ONZE EXPERTISE VOOR JOU EEN MOOIE HUID

Whatsapp Support