Camouflagetherapie

Voor diverse huidbeelden

Camouflage therapie kan voor diverse huidbeelden worden ingezet. Het doel is het betreffende huidbeeld te camoufleren en dusdanig te verhelpen zodat deze niet of nauwelijks meer zichtbaar is.

Huidbeelden waarbij camouflage therapie ingezet kan worden zijn:

  • Vaatstoornissen: couperose, wijnvlekken, haarvaatjes en Rosacea.
  • Pigmentstoornissen: hyperpigmentaties (teveel aan pigment), hypopigmentatie (te weinig aan pigment), zwangerschapsmasker, sproetjes, vitiligo en ouderdomsvlekken.
  • Littekens: trauma, acne littekens

Hoe gaan wij te werk?

We zullen eerst samen een intakegesprek uitvoeren om je gewenste te camoufleren gebied te bekijken en ons advies hierin te geven. We bespreken dan de mogelijkheden of camouflage therapie hierop van toepassing kan zijn en welke eventuele andere aanvullende behandelmogelijkheden we zouden kunnen toepassen.

Tijdens de camouflage therapie behandeling gaan we samen bekijken hoe we het gewenste gebied kunnen gaan camoufleren. Het is mogelijk dat je het gebied zelf wilt leren camoufleren voor bepaalde gelegenheden of dat je deze techniek thuis elke dag wilt gaan toepassen. Wij gaan jou begeleiden in het gebruik van de juiste producten in de juiste kleur. De producten waarmee wij werken zijn van Dermacolor. 

Deze zijn klinisch getest, hypoallergeen, geschikt voor alle huidtypes en zijn eenvoudig in gebruik. Ook bieden zij een ruim scala aan producten en kleuren aan waarmee wij een optimaal resultaat kunnen bieden. Omdat camouflagetherapie maatwerk is hanteren wij een vanaf prijs vanaf 45,- euro.

Tijdens de intake zal de huidspecialist een behandelplan op maat maken met de bijbehorende prijzen van behandelingen en producten.

Vergoeding

Wij zijn gecertificeerd en geregistreerd via de brancheorganisatie ANBOS en hebben een AGB-code. Hierdoor worden jouw camouflagebehandeling bij ons vaak (deels) vergoed. In het AGB-Zorgverleners register staan alle gegevens van zorgverleners in Nederland. Deze gegevens zijn voorzien van een unieke codering: de AGB-code. Om hierin geregistreerd te staan worden wij getoetst op kwaliteit, behandeling en kennis. Elke 3 jaar vindt hier herhaling van plaats. Het wisselt per zorgverzekering welke vergoeding je krijgt. Raadpleeg dus goed je polis voor de juiste bedragen. Dit kunnen wij niet inzien en dien je zelf te doen.
Whatsapp Support