Facials

Jolique facials

Met meer dan 10 jaar ervaring op huidgebied hebben wij een zeer breed scala aan huidbehandelingen opgebouwd. Maar welke behandeling past nu het beste bij jouw huid?

Met onze visie, ervaring en pure vakkennis stellen wij graag een gepersonaliseerde behandeling voor jou samen en delen wij graag onze expertise met jouw huid. Ons doel is net iets verder te gaan dan de huid te verzorgen en dat je na de behandeling direct resultaat ziet.
Tijdens onze gezichtsbehandelingen zullen wij werken met een of meerdere van onze high-end merken welke wij in ons assortiment hebben. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren geheel op jouw huidwens en huidbeeld.

Onze facials zijn opgedeeld in levels

Wij hebben ervoor gekozen om te werken met levels voor onze gezichtsbehandelingen. Hoe hoger het level des te intensiever is de behandeling en des te hoger zijn de werkstoffen waarmee wij werken. Hierdoor kunnen wij jouw huid op de meest optimale manier behandelen.

Jolique level 1 facial

€ 84,50

Jolique level 2 facial

€ 94,50

Jolique level 3 facial

€ 104,50

Jolique level 4 advanced facial

€ 119,50

Jolique level 5 excellence facial

€ 149,50

Jolique level 6 platinum facial

€ 184,50

Let op:

Heb jij nog nooit een behandeling bij ons ondergaan? Bekijk dan eerst onze intake mogelijkheden. Een level 1 behandeling is om te starten een mooie kennismaking en een level 3 of hoger zal een huid die nog nooit behandeld is NIET kunnen waarderen. Vraag daarom altijd voor advies! Voor een goed resultaat en goed herstel van de huid is het gebruik van bijpassende thuisproducten een must. Wij kunnen erg veel voor jouw huid betekenen maar thuisgebruik draagt voor 70% bij aan het resultaat!

Naast onze Jolique Facials hebben wij diverse specialisaties en kenmerkende behandelingen van erkende merken.

ACHIEVE YOUR BEST SKIN AT ANY AGE

Forlle'd facials

Expert in anti-ageing uit Japan

De producten en behandelingen van Forlle’d vernieuwen en verjongen de huid op cellulair niveau. Wat maakt dit nu zo bijzonder? Forlle’d is pionier in de het toepassen van nanotechnologie in de huid. Dit is een techniek waarbij de moleculen van werkstoffen zo klein worden gemaakt dat ze ver in de huid kunnen binnendringen.

De werkstoffen van Forlle’d komen dus wel in de onderste huidlagen maar zijn net te groot om in de bloedbaan te kunnen komen. Hierdoor wordt de huid dus vanuit zijn basis herstelt, gehydrateerd en gevoed. Aan alle producten van Forlle’d zijn laagmoleculair hyaluronzuur en platinum toegevoegd in combinatie met essentiële mineralen en ceramiden. Laag moleculair hyaluronzuur zorgt voor een intensieve hydratatie, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en laag moleculair platinum vertraagt het verouderingsproces en voorkomt alle vormen van binnendringen van vrijeradicalen. Door de toegevoegde uitgebalanceerde mineralen krijgt veroudering van de huid minder kans en wordt een snellere genezing van de huid aangestuurd. Ceramiden verhogen het vochtgehalte en herstellen de huidbarrière. Hierdoor ontstaat er een goede vochtbalans en de weerstand van de huid zal toenemen.

Forlle’d is met deze technieken wereldwijd het enige merk welke zo diep in de huid kan komen met zijn werkstoffen. Hierdoor kunnen wij met Forlle’d huidverjonging op cellulair niveau aanbieden en waarmaken!

Forlle’d cell stimulating treatment

€ 119,50

Forlle’d volumizing treatment

€ 149,50 

Forlle’d performance treatment 

€ 169,50

Glo2facial

Glowing skin is always in

Met het Geneo+ platform kunnen wij effectieve gelaatsbehandelingen toepassen voor een natuurlijk jongere, frissere en beter uitziende huid. Het platform werkt aan de hand van 2 klinisch bewezen technologieën: de Oxygeneo en de Ultrasound.  Elke technologie kan apart toegepast worden maar ook samengebracht worden om elkaar te ondersteunen en te versterken.

Oxygeneo

De Oxygeneo is een innovatieve technologie dankzij zijn een 3-in-1 werking. De Oxygeneo verwijderd de dode huidcellen van de hoornlaag, brengt werkstoffen in de diep gelegen huidlagen en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit.

Voor het beste resultaat werkt de Oxygeneo® met zogenoemde Oxypods. Deze verschillende Oxypods hebben elk hun specifieke werking afgestemd op het huidbeeld.

Ultrasound

De Ultrasound zorgt voor een ultieme opname van actieve werkstoffen door middel van ultrasone golven. Dankzij deze golven, wordt de dichtheid van de huid tijdelijk gereduceerd. Dit betekent dat er tussen de huidcellen meer ruimte wordt gecreëerd, waardoor actieve ingrediënten diep in de huid kunnen worden opgenomen.

Naast het verbeteren van de werkstofopname, geeft de ultrasound een micromassage aan de huid. Hierdoor verbeterd het celmetabolisme, verzacht en kalmeert de huid en wordt de vochtbalans op peil gebracht.

Glo2facial € 104,50

Whatsapp Support